Kamaritoiminta

MYÄ

Menestyvä. Yhteisöllinen. Äänekäs.
Kotkan Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten aikuisten verkosto. Olemme 18 - 40 -vuotiaita kotkalaisia vaikuttajia, aktiivisia toimijoita, päättäjiä ja tulevaisuuden tekijöitä. Meitä yhdistää halu kehittää itseämme, omaa osaamistamme ja taitojamme. Samalla kehitämme ympäröivää yhteiskuntaa ja omaa paikkakuntaamme, tavoitteenamme aikaansaada positiivista muutosta. Nuorkauppakamari on johtamis- ja kouluttautumisjärjestö, jossa suunnittelemme ja toteutamme erilaisia projekteja, joiden kautta vaikutamme positiivisesti yhteiskuntaan ja sen hyvinvointiin.

Toimintamme käynnistyi vuonna 1958. Suomessa nuorkauppakamaritoiminta koostuu 70 paikallisyhdistyksestä, joissa on 2500 jäsentä. Yhdessä koejäsenten, kunniajäsenten ja senaattorien kanssa muodostamme Suomessa 5000 ihmisen aktiivisen verkoston. Maailmanlaajuisesti järjestömme toimii yli 100 maassa, 200 000 jäsenen voimin. JCI:n eli Junior Chamber Internationalin suomenkielinen nimi on Nuorkauppakamari.

Projektit

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia projekteja, joiden kautta pyrimme vaikuttamaan positiivisesti yhteiskuntaan ja sen hyvinvointiin. Jäsenistö pääsee projekteissa opettelemaan ja harjoittelemaan tehtäviä, rooleja ja taitoja, joita omassa arjessa ei ehkä tulisi tavallisesti vastaan.

Tutustu tuleviin, tämänhetkisiin ja menneisiin projekteihimme.

Koulutus

Järjestämme ja osallistumme aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin. Koulutusten aiheet ovat esimerkiksi työelämätaitojen, viestintätaitojen, esiintymistaitojen ja projektinhallintataitojen kehittäminen ja niihin voi osallistua oman mielenkiinnon ja koulutustarpeen mukaisesti.

Katso millaista koulutustarjontaa Nuorkauppakamarin kautta on saatavilla.

Tapahtumat

Järjestämme tai osallistumme yhdessä kuukausittain erilaisiin jäsenistölle suunnattuihin hauskoihin ja hyödyllisiin tapahtumiin niin paikallisesti, alueellisesti kuin kansallisestikin. Tällaisia ovat esimerkiksi gaalat, kokoukset, juhlat, koulutukset, verkostoitumislounaat, lajikokeilut ja yritysvierailut.

Katso tapahtumakalenterista millaisia tapahtumia lähiaikoina on luvassa.

Kansainvälisyys

Pidämme yllä kansainvälisiä verkostoja toiminnassa ystävyyskamarien kanssa sekä kansainvälisissä koulutuksissa ja kokouksissa.

Lue lisää kansainvälisestä JCI toiminnasta ja ystävyyskamareistamme verkkosivuiltamme.Tietosuojaseloste

(C) Kotkan Nuorkauppakamari ry 2024, Kaikki oikeudet pidätetään