Kiitos kaikille osallistuneille, yhteistyökumppaneille sekä ohjelmaan ja järjestelyihin osallistuneille hienosta aluevaalikokouksesta!
Äly O-HOY! Aluevaalikokous 2022 
Suomen Nuorkauppakamarit
Alue B
Kotkan Nuorkauppakamari toivottaa sinut tervetulleeksi Alue B:n Aluevaalikokoukseen merelliseen Kotkaan 2.-4.9.2022! Luvassa on hulppea ja huima viikonloppu, jonka pääteemana on digitalisaatio. Viikonlopun aikana tulet päivittämään itsesi uudelle digiajan tasolle sekä verkostoitumaan uusien ja olemassa olevien tuttavuuksien kanssa. Kokouspaikkana toimii meriaiheisesti uusittu Sokos Hotel Seurahuone Kotka ja upea gaala järjestetään historiallisella Kotkan Höyrypanimolla. Tervetuloa mukaan!

Rekisteröityminen vaalikokoukseen on päättynyt 20.8.2022. Otamme osallistujiin yhteyttä sähköpostilla kokousviikon alussa.

Äly O-HOY! Seminaari

Ota kaikki irti vaalikokousviikonlopusta ja osallistu vaalikokousta edeltävään älyteknologiaseminaariin perjantaina 2.9. klo 8 - 16 Merikeskus Vellamossa Kotkassa. Seminaarin pääpuhujana innostaa futuristi ja tietokirjailija Perttu Pölönen. Luvassa on myös paneelikeskustelu, verkostoitumista sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja digitalisaation ja älyteknologian edelläkävijöiltä.

Yhteystiedot

Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää kokoukseen liittyen niin voit ottaa yhteyttä joko sähköpostilla, soittamalla tai laittamalla viestiä. 

Laura Ylitalo
Kokouspäällikkö Äly O-HOY! 2022
laura.ylitalo@jci.fi 
040 077 8787 

Timo Falck
PRES 2022 JCI Kotka
timo.falck@jci.fi
040 860 5357 Kokouksen mahdollistavat