Yhteistyö-
kumppaneille

Vaikuttavaa kumppanuutta

Nuorkauppakamari on johtamis- ja kouluttautumisjärjestö, jossa on Suomessa mukana n. 5000 ihmistä. Maailmanlaajuisesti järjestömme toimi yli 100 maassa ja jäseniä on 200 000. Nuorkauppakamarilaiset ovat asiantuntijoita, yrityspäättäjiä, mielipidevaikuttajia sekä maksukykyisiä ja kokeilunhaluisia kuluttajia. 

Yhteistyökumppaniksi?

Haluaako organisaatiosi tavoittaa 18-40 -vuotiaita aktiivisia toimijoita, päättäjiä ja tulevaisuuden tekijöitä Kotkan seudulla? Tule Kotkan Nuorkauppakamari ry:n kumppaniksi, niin pääset verkostoitumaan kanssamme ja tavoitat potentiaalisia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä. Yhteistyökumppanimme saavat näkyvyyttä sopimuksen mukaan eri kanavissamme kuten verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, jäsenistön sisäisissä tiedotuskanavissa sekä painetussa materiaalissa. Kumppaninamme pääset osalistumaan osaan koulutuksistamme ja tapahtumistamme. Lisäksi vierailemme mielellämme yrityksessänne ja jaamme kokemuksia verkostollemme. Yrityksesi voi tarjota jäsenistöllemme myös jäsenetuja. 

Työnantajakin hyötyy JCI -työntekijästä 

JCI-työntekijä kehittää harrastuksensa avulla työelämässä tarvittavia taitoja. Nuorkauppakamarilainen saa harrastuksestaan mm. seuraavat edut: johtamis- ja projektikokemusta kaikilla tasoilla, laajat verkostot, joissa on monipuolista osaamista, edullisia ja laadukkaita koulutuksia. Työnantaja voi tukea työntekijän nuorkauppakamariharrastusta esimerkiksi maksamalla tämän jäsenmaksun. Jäsenmaksu voi olla verotuksessa vähennettävä. Työnantaja voi tukea työntekijää myös alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten kokousmaksujen rahoituksessa.

Tutustu Kotkan Nuorkauppakamarin yhteistyökumppaneihin

Kotkan Nuorkauppakamarin pääyhteistyökumppani vuonna 2024 on Cursor Oy.
Tutustu yhteistyökumppaneihimme alla olevasta linkistä.

Kumppaniksi? Ota yhteyttä.

Tietosuojaseloste

(C) Kotkan Nuorkauppakamari ry 2024, Kaikki oikeudet pidätetään